``Archiwum Biskupie we Fromborku'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Archiwum Biskupie Frombork; Biblioteka Kórnicka (1905)
Brachvogel Eugen ks., wikariusz katedralny, 1916-1918, (4), k. 17-31. - Jordan Franz ks., 1913, k. 9. - Liedtke Franz ks., 1905, k. 1-7. - Walther Richard ks., sekretarz biskupi, 1913, (2), k. 8, 10-17.
8 listów
Keywords: Frombork; Archiwum Biskupie; Korespondencja