``Korespondencja biblioteczna rozmaitej treści, 1872'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Klippgen Richard & Co., |Papier-Handlung Drezno; Komitet Polski Zurych; Sieler & Vogel (Adolf Schroeder), |Papierfabrik Lipsk (1871)
Karwowski Wacław ks., Górski, 1872 (dr. z dopiskiem), k. 9-10. - ogłoszenie wykonawców testamentu ks. Aleksego Prusinowskiego o aukcji przedmiotów po nim pozostałych.
7 listów
Keywords: Drezno; Papier-Handlung - Klippgen Richard & Co; Kraków; czasopismo - ``Na dziś''; Lipsk; Papierfabrik - Sieler & Vogel; Zurych; Komitet Polski; Korespondencja