``Korespondencja biblioteczna rozmaitej treści, 1875'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1875)
Biernacki Cezary, historyk, pisarz, k. 5-6. - kwerendy dokumentów dotyczących miasta Kalisza.
7 listów
Keywords: Kalisz; Korespondencja