"Biblioteka Królewska w Berlinie" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Królewska w Berlinie zob. Königliche Bibliothek; Königliche Bibliothek Berlin (1873)
Haebler Konrad, dyrektor oddziału "Gesamtkatalog der Wiegendrucke", 1915, (2), k. 77-80. - Hampke Friedrich dr, 1878-1881, (2), k. 19-21. - Jochens [?] sekretarz, 1875-1877, (4), k. 10-11, 13-18. - Krause Heinrich dr, z polecenia dyrektora generalnego, 1897-1899, (3), k. 36, 39-40, 43-44. - Lepsius Karl Richard, bibliotekarz, 1873-1874, (2), k. 1, 7-8. - Paalzow Hans, z polecenia dyrektora generalnego, 1913-1914, (2), k. 70-71, 74-75. -
49 listów
Keywords: Berlin; Königliche Bibliothek; Centralbureau der preussische Bibliothekskataloge; Kalisz; dokument lokacyjny; Informacja naukowa - |kwerendy; Korespondencja; Zbiory biblioteczne - |udostępnianie