``Czytelnia Akademicka w Krakowie. |Dary wydawnictw 1878-[1883]'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Czytelnia Akademicka Kraków (1878)
Dary wyd. BK dla Czytelni, załączony katalog wyd. BK (dr.) z zaznaczonymi pozycjami przesłanymi Czytelni.
5 listów
Keywords: Kraków; Czytelnia Akademicka; Korespondencja; Wydawnictwa BK; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie