``Towarzystwo Naukowe w Toruniu'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Towarzystwo Naukowe Toruń (1877)
Listy do Z. Celichowskiego:
2 listy
Keywords: Toruń; Towarzystwo Naukowe; Korespondencja