Wykaz dokumentów z czasów Zygmunta I z Biblioteki Czartoryskich w Krakowie - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Kazimierz, Baran; Zygmunt, Celichowski; Kazimierz, Chłapowski; Biblioteka Czartoryskich Kraków; Biblioteka Kórnicka
1) Opis ogólny kodeksów ``Acta Tomiciana'', rkps: 250-253, 266-268, 270, 272-274, 278-279, k. 1-4
Dawna sygn. AB 131, 136, 158b.
Keywords: Kraków; Biblioteka Czartoryskich