Wykaz dokumentów z czasów Zygmunta I z Biblioteki Czartoryskich w Krakowie - Kazimierz, Baran; Zygmunt, Celichowski; Kazimierz, Chłapowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Czartoryskich Kraków; Biblioteka Kórnicka
1) Opis ogólny kodeksów "Acta Tomiciana", rkps: 250-253, 266-268, 270, 272-274, 278-279, k. 1-4
Dawna sygn. AB 131, 136, 158b.
Keywords: Kraków; Biblioteka Czartoryskich