||Tomiciana t. I, a. 1506-1511. Cod. Opalińs[kiego]". kopia - Kazimierz, Chłapowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 211 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 130.