Tomiciana, t. XIV, 1532-1533. Cod. Opalińskiego [...]`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Kazimierz, Chłapowski; Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 217 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego
Dawna sygn. AB 151