||Tomiciana t. II, 1512-1513. Cod. Opalińs[kiego]" - Kazimierz, Chłapowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 212 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego
Dawna sygn. AB 114.