Tomiciana a. 1514-1515. Kodeks Górskiego, fragment [...]`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Kazimierz, Chłapowski; Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 210 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego
Dawna sygn. AB 116