Tomiciana a. 1514-1515. Kodeks Górskiego, fragment [...]" - Kazimierz, Chłapowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 210 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego
Dawna sygn. AB 116