Tomiciana, t. IX, 1527. Cod. Opaliń[skiego]" - Kazimierz, Chłapowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 214 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 119