Kod[eks] Karnkowskiego, t. X. r. 1528`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Kazimierz, Chłapowski; Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 220 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 122