Kod[eks] Karnkowskiego, t. X. r. 1528" - Kazimierz, Chłapowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 220 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 122