Tomiciana, t. XIII, a. 1531. Cod. Opalińs[kiego]`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Kazimierz, Chłapowski; Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 216 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 129