Kod[eks] Sapieżyński, t. VII (1), r. 1528`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Kazimierz, Chłapowski; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Raczyńskich Rogalin (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. bibl. Raczyńskich w Rogalinie sporządzony przez K. Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 123
Keywords: Rogalin; biblioteka Raczyńskich