Wykazy dokumentów z rękopisów biblioteki Raczyńskich w Rogalinie sporządzone przez Z. Celichowskiego - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Raczyńskich Rogalin (1900)
2) "Kod. Sap[ieżyński] VIII, 1530-1531", k. 5-10.
1000,00
Keywords: Rogalin; biblioteka Raczyńskich