Cod[ex] Sap[ieżyński] XVII. Epistolarum romam scriptorum de Sacerdotiis. Epistolarum commendaticiarum`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Raczyńskich Rogalin (1900)
Wykaz dokumentów w rkps. bibl. Raczyńskich w Rogalinie sporządzony przez Z. Celichowskiego. Część I nr 1-40, k. 2-5. - część II nr 1-236, k. 19-37.
K. 1, 6-18, 38 nie zapisane
Keywords: Rogalin; biblioteka Raczyńskich