Teki Górskiego" - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa
Wykaz numerów dokumentów w Bibliotece Ordynacji Zamoyskiej w Tekach I-XIV, XXIV-XXIX, sporządzony przez Z. Celichowskiego
K. 39-71 nie zapisane
Keywords: Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej