Wykazy materiałów i notatki do wydawnictwa ``Acta Tomiciana'' z różnych bibliotek - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Kazimierz, Baran; Zygmunt, Celichowski; Wojciech, Kętrzyński; Biblioteka Jagiellońska Kraków; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Przeździeckich Warszawa; Biblioteka Raczyńskich Poznań; Biblioteka Uniwersytecka (Warszawa); Biblioteka
1) ``Biblioteka Główna Warszawska''. Notatki brul. Z. Celichowskiego (niekompletne, czystopis zob. AB 238), k. 1-20
Dawna sygn. AB 158b
Keywords: Kraków; Biblioteka Jagiellońska; Lwów; Zakład Narodowy im. Ossolińskich. Biblioteka; Poznań; Biblioteka Raczyńskich; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Przeździeckich; Biblioteka Główna (Uniwersytecka); Wilanów; biblioteka wilanowska