Wykazy materiałów i notatki do wydawnictwa "Acta Tomiciana" z różnych bibliotek - Kazimierz, Baran; Zygmunt, Celichowski; Wojciech, Kętrzyński; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Jagiellońska Kraków; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Przeździeckich Warszawa; Biblioteka Raczyńskich Poznań; Biblioteka Uniwersytecka (Warszawa); Biblioteka
1) "Biblioteka Główna Warszawska". Notatki brul. Z. Celichowskiego (niekompletne, czystopis zob. AB 238), k. 1-20
Dawna sygn. AB 158b
Keywords: Kraków; Biblioteka Jagiellońska; Lwów; Zakład Narodowy im. Ossolińskich. Biblioteka; Poznań; Biblioteka Raczyńskich; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Przeździeckich; Biblioteka Główna (Uniwersytecka); Wilanów; biblioteka wilanowska