Album - Remonty 2009-2010 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2011)
Album przedstawia etapy remontu schodów i mostu ceglanego prowadzącego do Zamku w Kórniku.
Keywords: Album; Fotografie; Kronika; Remonty; Zamek Kórnicki; Zamek Kórnicki - |most ceglany nad fosą