Odpisy dokumentów z l.1504-1526 do wyd. ``Acta Tomiciana'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka
1510 r. - Rkps Zakładu Narodowego im. Ossolińskich we Lwowie, 153 p. 214-224 (druk. K. Liske: ``Zjazd w Poznaniu w r. 1510''. Kr. 1875 s. 104-161), k. 3-21.
1000,00
Keywords: Drewnica k. Gdańska; Gdańsk; Archiwum Państwowe; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Lwów; Zakład Narodowy im. Ossolińskich; Schonbom (Schönbaum) zob. Drewnica; Warszawa; Archiwum Główne; Biblioteka Ordynacji Krasińskich