Odpisy dokumentów z l.1504-1526 do wyd. "Acta Tomiciana" - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka
1510 r. - Rkps Zakładu Narodowego im. Ossolińskich we Lwowie, 153 p. 214-224 (druk. K. Liske: "Zjazd w Poznaniu w r. 1510". Kr. 1875 s. 104-161), k. 3-21.
1000,00
Keywords: Drewnica k. Gdańska; Gdańsk; Archiwum Państwowe; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Lwów; Zakład Narodowy im. Ossolińskich; Schonbom (Schönbaum) zob. Drewnica; Warszawa; Archiwum Główne; Biblioteka Ordynacji Krasińskich