"Sprzedaż nakładów, interesa z księgarzami. J-Le. [...]" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Jakubowski J. K. (Jakubowskiego J.K., Warszawa, właściciel Wł. Kocwa), |Księgarnia Nowy Sącz; Jeleń i Juszyński, |Księgarnia, skład nut i przyborów do pisania Przemyśl; Jeleniowie Bracia, |Księgarnia Przemyśl; Jeleń Zygmunt, |Księgarnia Tarnów; Jolowicz Józef, |Księgarnia Poznań; Junk W., |Verlag und Buchhandlung für Naturwissenschaften und Matematik Berlin; Juszyński Andrzej, |Księgarnia Przemyśl; Kowalski Adolf (Ludwik Polak, Kazimierz Marcinkowski), |Księgarnia Warszawa; Krzyżanowski S. A., |Księgarnia Kraków; Leitgeber Jarosław i Sp., |Księgarnia Poznań; et al. (1871)
Jakubowskiego J.K. W-wa, Księgarnia i drukarnia, Nowy Sącz 1904, k. 17-19. - Jastrzębowski J., 1904, (2), k. 20-21. - Jeleń Zygmunt, Tarnów 1904, (2), k. 14-16. - Jeleń i Juszyński, Księgarnia, skład nut i przyborów do pisania, Przemyśl 1898, k. 11-13. - Jeleniowie Bracia, Przemyśl 1875-1891, (5), k. 1-10; przy tym rachunek, 1891, k. 10. - Jolowicz Józef, Poznań 1871-1904, (55), k. 22-62, 64, 156-181; przy tym rachunki, 1872-1879, (2), k. 24, 41. -
140 listów
Keywords: Berlin; księgarnia - Junk W; Kraków; księgarnia - Krzyżanowski S. A; Nowy Sącz; księgarnia - Jakubowski J. K; Poznań; księgarnia - Leitgeber Mieczysław i Sp; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; księgarnia - Jolowicz Józef; księgarnia - Leitgeber Jarosław i Sp; Przemyśl; księgarnia - Jeleniowie Bracia; księgarnia - Jeleń i Juszyński; księgarnia - Juszyński Andrzej; Tarnów; księgarnia - Jeleń Zygmunt; Warszawa; księgarnia - Polak Ludwik; księgarnia - Kowalski Adolf; Drukarnie; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana