Odpisy dokumentów z 1529 r - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Narodowa (Paryż) zob. Bibliothèque Nationale (Royale) (Paryż); Biblioteka Raczyńskich (Rogalin); Bibliothèque Nationale (Royale) (Paryż); Archiwum Biskupie Frombork; Archiwum Główne Warszawa; Archiwum Państwowe Królewiec; Biblioteka Czartoryskich Kraków (1900)
6) Bibl. rogalińska - ``P. Tomicki [...] Bartholomaeo Gandkowski''. Bodzentyn, 10 III (Kod. sapieżyński XVII f. 184v.) k. 83.
Brak k. 83.
Keywords: Frombork; Archiwum Biskupie; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Królestwo Polskie; Królewiec; Archiwum Państwowe; Księstwo Mazowieckie; Paryż; Bibliothèque Nationale (Royale); Rogalin; Biblioteka Raczyńskich; Warszawa; Archiwum Główne; Węgry; Buda; Czechy; Francja