II |Kongres Nauki Polskiej - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Komisja d/s Bibliotek, Informacji Naukowej i Archiwów; Biuro Wydawnictw i Bibliotek (1973)
II Kongres Nauki Polskiej Sekcja XVII - Nauk Historycznych o Języku, o Literaturze, o Sztuce i Nauce. Projekt wniosków Sekcji, k. 1-2.
1000,00