Nauczyciele i pracownicy w Szkołach Gospodarczych Fundacji "Zakłady Kórnickie" Kuźnicach - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie" (1945)
Bukład Barbara, k. 4-6. - Dawidek Stanisław, k. 8. - Daykowska Zofia, k. 9-16. - Gąska Andrzej, k. 78-79. - Janicka Helena, k. 22-24. - Jarosławska Julia, k. 25-28. - Kruczkowska Edwarda, k. 30-33. - Kuczyńska Maria, k. 34-40. - Lechnicka Jadwiga, k. 42-43. - Lewandowski Zygmunt, k. 44-49. - Pieracka Stanisława, k. 54-57. - Rogoyska Maria, k. 59-61. - Rozwadowska Jadwiga, k. 62-69. - Sulikowska Zofia, k. 71. - Staronier Julian, k. 74.
pol
Keywords: Zakopane; Zakopane-Kuźnice; Szkoły Gospodarcze Fundacji "Zakłady Kórnickie"; Prywatne Dwuletnie Liceum Gospodarcze im. Generałowej Zamoyskiej; Pracownicy FZK