Recenzje, korekty, korespondencja - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polski Słownik Biograficzny (Kraków); Przegląd Historyczny (Warszawa); Studia i Materiały do Dziejów Wielkopolski i Pomorza (Poznań); Wydawnictwo Arkady (Warszawa) (1976)
Gąsiorowski Antoni, Uwagi szczegółowe o artykule Jerzego Łojko pt. Ród Grzymałów w Wielkopolsce do końca XIV wieku, Poznań, 1978, k. 31.
Na k. 32 notatka rękopiśmienna: Złożone do druku w Studiach Źródłozn.
Keywords: Korespondencja; Recenzje