``Sprzedaż nakładów, interesa z księgarzami. G. Gebethner i Wolff, Gebethner i Spółka'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Bank Włościański Poznań; Biblioteka Kórnicka; Gebethner G. i Sp., |Księgarnia Kraków; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Warszawa; ``Ogrodnik Polski'', |Skład nasion i narzędzi ogrodniczych Warszawa; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań (1881)
Gebethner G. i Sp., Kraków 1883-1906, (43), k. 99-157, 247-281, 304-310; przy tym rach. Księgarni, 1883-1906, (25), k. 99-101, 109-110, 112-114, 116-117, 120-121, 123-124, 133-134, 143, 156, 158, 256-258, 263-264, 273-275, 277-281, 305-307, 309-310; rach. Biblioteki Kórnickiej dla Księgarni, 1904, k. 272. -
135 listów
Keywords: Kraków; księgarnia - Gebethner G. i Sp; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Bank Włościański; Warszawa; czasopismo - ``Ogrodnik Polski''; księgarnia - Gebethner i Wolff; ``Ogrodnik Polski''; Skład nasion i narzędzi ogrodniczych; Archiwum Główne; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana