"Sprzedaż nakładów. Gebethner i Wolff, G. Gebethner i Sp." - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Asher A. & Co., |Buchhandlung Berlin; Bank Przemysłowy dla Królestwa Galicji i Lodomerii Kraków; Biblioteka Kórnicka; Brockhaus F. A., |Sortiment und Antiquarium Lipsk; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha Poznań; Gebethner G. i Sp., |Księgarnia Kraków; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Poznań; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Warszawa; Harrassowitz Otto, |Buchhandlung Lipsk; Hozakowski B., |Hodowla i skład nasion Toruń; Jasielski Roman, |Księgarnia Stanisławów; et al. (1905)
Asher A. & Co., Berlin 1906, k. 111. - Błaszyk Jadwiga, 1906, k. 104. - Brockhaus F. A., Lipsk 1908, k. 141. - Cichoń Ludwik ks., 1906, k. 114. - Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha, Poznań 1916, k. 292. -
187 listów
Keywords: Berlin; księgarnia - Asher A. & Co; Budapeszt; księgarnia - Rath Moritz; Kraków; księgarnia - Gebethner G. i Sp; Bank Przemysłowy dla Królestwa Galicji i Lodomerii; Lipsk; księgarnia - Harrassowitz Otto; księgarnia - Wagner Franz; księgarnia - Brockhaus F. A; Lwów; księgarnia - Zienkowicz i Chęciński; Oświęcim; urząd celny; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha; księgarnia - Gebethner i Wolff; księgarnia - Cybulski A; Stanisławów; księgarnia - Jasielski Roman; Toruń; Hodowla i skład nasion - Hozakowski B; Warszawa; księgarnia - Sennewald Gustaw; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana