``Sprzedaż nakładów. [...]'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha Poznań; Igel Zygmunt, |Księgarnia i Antykwarnia Lwów; Jasielski Roman, |Księgarnia Stanisławów; Jolowicz Józef, |Księgarnia Poznań; Junk W., |Verlag und Buchhandlung für Naturwissenschaften und Matematik Berlin; Knast Stefan, |Księgarnia Inowrocław; Krzyżanowski S. A., |Księgarnia Kraków; Księgarnia Katolicka Poznań; Księgarnia Powszechna Lwów; Księgarnia Spółki Wydawniczej Polskiej Kraków; et al. (1882)
Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha, Poznań 1912-1914, (20), k. 117, 120-138, 150-151. - Igel Leib, b. d., 1911, k. 21-22. - Igel Zygmunt, Lwów 1908, k. 5-6 i spis wyd. Biblioteki Kórnickiej zamówionych przez Z. Igla, 1919, k. 8-9. - Jasielski Roman, Stanisławów, 1911, k. 112. - Jolowicz Józef, Poznań 1887-1915, (49), k. 25-47, 152-177, 180-186; przy tym rachunki, 1886-1907, (3), k. 27, 161-162. - Junk W., Berlin 1908-1913, (6), k. 7, 10-13, 17-18, 118-119. -
129 listów
Keywords: Berlin; księgarnia - Junk W; Inowrocław; księgarnia - Knast Stefan; Kraków; księgarnia - Krzyżanowski S. A; Księgarnia Spółki Wydawniczej Polskiej; Lwów; Księgarnia Powszechna; księgarnia - Igel Zygmunt; Poznań; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha; księgarnia - Jolowicz Józef; Księgarnia Katolicka; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Stanisławów; księgarnia - Jasielski Roman; Drukarnie; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana