``Wydawnictwa od 1.7.1909 do 28.4.1922'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); ``Atelier Rubens'', Poznań; Biblioteka Kórnicka; Brend'amour, Simhart & Co., |Graphische Kunstanstalt Monachium; Durczykiewicz Leonard, |Zakład artystyczno-fotograficzny (Czempiń); Flinsch Ferdinand, |Fabrik-Papierlager Berlin; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Warszawa; Hartwig Carl, |Expedition und Möbeltransport Poznań; Kriegswirtschaftsstelle für das Deutsche Zeitungsgewerbe. Gesellschaft mit beschränkter Haftung Berlin; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań (1909)
``Atelier Rubens'', Poznań, 1911, k. 85. - rachunek za fotograficzną reprodukcję obrazu.
166 listów
Keywords: Berlin; Kriegswirtschaftsstelle für das Deutsche Zeitungsgewerbe. Gesellschaft mit beschränkter Haftung; Fabrik-Papierlager - Flinsch Ferdinand; Czempiń; Zakład artystyczno-fotograficzny - Durczykiewicz Leonard; Kraków; czasopismo - ``Przegląd Powszechny''; Kuźnice zob. Zakopane-Kuźnice; Monachium; Graphische Kunstanstalt - Brend'amour; Simhart & Co; Poznań; Introligatornia - Mendelewski (Mędelewski) Michał; czasopismo - ``Orędownik''; Archiwum Archidiecezjalne; ``Atelier Rubens''; Drukarnia ``Dziennika Poznańskiego''; Drukarnia nakładowa ``Praca''; czasopismo - ``Dziennik Poznański''; Expedition und Möbeltransport - Hartwig Carl; Biblioteka Seminarium Duchownego; ``Camera'' (Bronisław Śniegocki); Skład aparatów i przyborów fotograficznych; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Warszawa; księgarnia - Gebethner i Wolff; Zakopane-Kuźnice; Szkoła Domowej Pracy Kobiet; Korespondencja; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana