Akta personalne pracowników Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1926)
Albert Stanisław, k. 1. - Baron Kazimierz, k. 2-3. - Bartkowiak Walerian, k. 9-18. - Bartkowiak Władysław, k. 19. - Bąk Konstanty, k. 20-24. - Bełdowska Zofia, k. 25. - Bensch Stefan, k. 26-32. - Cierzniak Jan, k. 4-5. - Fiedziuszko Irena, k. 33-41. - Limaczko Andrzej, k. 6-7. - Nowak Jan, k. 8. - Stylo Czesław, k. 42-58. - Szczepaniak Tadeusz, k. 60. - Szczepański Stanisław, k. 61-88. - Szołkowski Mieczysław, k. 89-122. - Świgoń Józef, k. 59. - Taras Jan, k. 123-124. - Wiatrolik Janusz, k. 125-126. - Wróblewski Antoni, k. 127. - Zgleczewski Grzegorz, k. 128-155. - Żurkiewicz Józef, k. 156.
k. 19, 23, 25, 33-41, 60, 63, 73, 77, 80, 88-93, 121 uszkodzone
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK