"Notatnik Z. Celichowskiego" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1899)
1. "Kasa biblioteczna [6.1.]1899-1.8.1909". Książka dochodu i wydatków związanych ze sprzedażą wydawnictw BK i zakupem książek, s. 1-81.
1000,00
Keywords: Zakopane-Kuźnice; Szkoła Domowej Pracy Kobiet; Biblioteka Kórnicka - finanse; Dochody BK; Rachunki; Wydatki BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Wydawnictwa Szkoły Domowej Pracy Kobiet w Kuźnicach; Zamek Kórnicki; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno