``Sprzedaż nakładów, interesa z księgarzami. Li-N. [...]'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Czapiński Euzebiusz Wiktor, |Księgarnia F. H. Richtera Poznań; Księgarnia Luksemburska Paryż; Lissner J., |Księgarnia Poznań; Milikowski Jan (P. Starzyk), |Księgarnia Lwów; Nowolecki Aleksander, |Księgarnia, skład nut i przedmiotów sztuki Kraków (1869)
Klimontowicz (Księgarnia Luksemburska w Paryżu) 1869 (2) k. 11-12, przy tym notatka J. Działyńskiego o wyd. danych w komis Władysławowi Mickiewiczowi 1872 k. 10. - Lissner J., Poznań 1872-1874 (4) k. 1-8, przy tym rach. 1872 k. 1 i notatka Z.C. k. 9. - Mazurkiewicz Fr. J. 1909 k. 60-61. - Milikowski Jan, Księgarnia, Lwów 1872-1881 (13), k. 13-37, przy tym notatka Z.C. k. 16 i rach. 1873-1880 (5) k. 18-19, 26, 33-34. -
34 listy
Keywords: Kraków; księgarnia - Nowolecki Aleksander; Lwów; księgarnia - Milikowski Jan; Paryż; Księgarnia Luksemburska; Poznań; księgarnia - Czapiński Euzebiusz Wiktor; księgarnia - Lissner J; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana