Notatnik Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1909)
1. "Biblioteka 1909-1922 r. Kasa". Dochód i rozchód BK od 1 VIII 1909 do 10 I 1923 r., s. 1-119, 180-197.
S. 155-159, 161-169, 171-179, 198-228 nie zapisane.
Keywords: Zakopane-Kuźnice; Szkoła Domowej Pracy Kobiet; Biblioteka Kórnicka - finanse; Dochody BK; Rachunki; Wydatki BK; Wydawnictwa Szkoły Domowej Pracy Kobiet w Kuźnicach; Zamek Kórnicki