"Sprzedaż nakładów, interesa z księgarzami. W [...]" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Warszawa; Koehler K. F., |Buchhandlung Lipsk; Wende E. i Ska, |Księgarnia Warszawa; Wilder Hieronim i Ska, |Antykwariat Polski Warszawa; Wiśniewski Jan, |Księgarnia Gniezno; Zienkowicz i Chęciński, |Księgarnia Lwów; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań (1882)
Listy do Z. Celichowskiego dotyczące sprzedaży wyd. BK:
57 listów
Keywords: Gniezno; księgarnia - Wiśniewski Jan; Lipsk; księgarnia - Koehler K. F; Lwów; księgarnia - Zienkowicz i Chęciński; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Warszawa; księgarnia - Gebethner i Wolff; księgarnia - Wende E. i Ska; księgarnia - Wilder Hieronim i Ska; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana