``Sprzedaż nakładów, interesa z księgarzami. W-Z. [...]'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Wild Karol, |Księgarnia Lwów; Wolff B. M., |Księgarnia Petersburg; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań (1869)
Listy do Zygmunta Celichowskiego dotyczące sprzedaży wyd. BK:
30 listów
Keywords: Lwów; księgarnia - Wild Karol; Petersburg; księgarnia - Wolff B. M; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana