"Sprzedaż nakładów, interesa z księgarzami. Z. Żupański od r. 1878" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Leitgeber Jarosław i Sp., |Księgarnia Poznań; Sennewald Gustaw, |Księgarnia Warszawa; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań; Żupański J. K. i Heumann K. J., |Księgarnia Kraków (1869)
Listy do Zygmunta Celichowskiego dotyczące sprzedaży wyd. BK:
69 listów
Keywords: Kraków; Księgarnia - Żupański J. K. i Heumann K. J; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Księgarnia - Leitgeber Jarosław i Sp; Warszawa; księgarnia - Sennewald Gustaw; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana