"Z. C[elichowski]: |Rachunki introligatorskie. Biblioteka Kórnicka" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Rachunki dotyczące opraw książek i czasopism przez introligatorów: Stanisława Kitkę, 1872-2892, s. 12-17, 20-21; Władysława Kitkę, 1889-1891, s. 18-19, 22-23; Józefa Marchiwckiego, 1870-1872, s. 2-11, 24-32.
1000,00
Keywords: Introligatorzy; Konserwacja zbiorów; Oprawa książek; Rachunki