``Oprawa książek'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1880)
1. Spis książek oprawionych w l. 1880, 1895-1898, k. 1-19.
K. 27-34, 36-39, 41-50, 52-76, 78-81, 83-100 nie zapisane.
Keywords: Poznań; Introligatornia - Mendelewski (Mędelewski) Michał; Introligatorzy; Konserwacja zbiorów; Oprawa książek; Rachunki