"Udzielanie materiałów bibliotecznych, pożyczanie książek itp. 1875-1879" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1875)
Biernacki Cezary, 1875, k. 27. - kwerenda dotycząca dokumentu lokacyjnego miasta Kalisza z r. 1282.
36 listów
Keywords: Kalisz; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Śnieciska; proboszcz Augustyn Jaskulski; Wrocław; Biblioteka Uniwersytecka; Informacja naukowa - |kwerendy; Korespondencja; Zbiory biblioteczne - |udostępnianie