Varia biblioteczne - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Verein für das Museum Schlesischer Altertümer Wrocław (1869)
1. Dyplom Verein für das Schlesischer Altertümer we Wrocławiu dla BK, 1886, (litogr.), k. 1.
1000,00
Keywords: Bruksela; czasopismo - ``Jurnal de la Librairie''; Grudziądz; Kolegium Jezuitów; Kraków; Uniwersytet Jagielloński; Paryż; Bibliothèque Nationale (Royale); Bibliothèque du Conseil d'Etat; Poznań; Pałac Działyńskich; Warszawa; Biblioteka Główna (Uniwersytecka); Wrocław; Verein für das Museum Schlesischer Altertümer; Dyplomy; Pałac Działyńskich (Poznań); Wydawnictwa BK; Zbiory biblioteczne - porządkowanie