"Wronsciana" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka
1. Wykaz zawartości 18 tek z rkps. J. M. Hoene-Wrońskiego sporządzony przez Samuela Dicksteina, uzupełniony przez J. Zamoyską, k. 1-11.
1000,00
Keywords: Wykaz - |dzieła Józefa Hoene-Wrońskiego