``Bibliografia dzieł M[ikołaja] Reja'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Notatnik Z. Celichowskiego, zawiera tylko opis bibliograficzny egz. BK ``Postylli'' Reja wyd. 1566, k. 8-9.
K. 2-7, 10-14 nie zapisane.