Notatnik Z. Celichowskiego w drukowanym |"Agenda du commerce de l'industrie et des besoins journaliers 1873" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1873)
1. "Plany robót [literackich]", 142 zapiski numerowane, k. 2-17, 64-79, 127v-140; jako załącznik do nr 60 wyjątek z listu Elizy Radziwiłłówny do Klaudyny z Działyńskich Potockiej z 25 VI 1829 r., k. 92.
1000,00
Keywords: Poznań; czasopismo - "Dziennik Poznański"