Notatki i wypisy Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1869)
1. Wypisy z rkps. ``Żywot J. O. X. Bogusława Radziwiłła [...]'' (BK 354), k. 2-3.
1000,00
Keywords: Królewiec; Biblioteka Uniwersytecka; Wallenrodt'sche Bibliothek; Ksylograf